t h a i t r a v e l
ویزای تحصیلی تایلند

اخذویزا و اقامت تحصیلی تایلند

این کشور دارای دانشگاه های معتبر با رنکینگ جهانی بالا می باشد که در صورت ثبت نام در آنها می توانید ویزا تحصیلی در یافت نمایید که بصورت سالیانه تمدید می گردد .

از طریق ثبت نام در موسسات زبان تایلندی و انگلیسی مورد تایید اداره مهاجرت نیز می توانید ویزا تحصیلی دریافت نمایید اما دقت داشته باشید ویزای تحصیلی نیز برای شما مجوز کار محسوب نمی گردد و برای انجام کار نیازمند ورک پرمیت می باشید که این مجوز توسط وکلای شرکت THAI TRAVEL قابل انجام می باشد. 

جهت اخذ ویزای بیزینس و اقامت تایلند و راه اندازی کسب و کار از راههای ارتباطی قید شده در سایت با ما در تماس باشید و از مشاوره رایگان وکلای برجسته  THAI TRAVEL بهره مند گردید.


شرکت THAI TRAVEL تایلند پل ارتباطی قابل اعتماد برای شما در تایلند
آمار مراجعات
مهمان :  9
اعضا :  0
آمار این صفحه
امروز :  1
دیروز :  1
کل مشاهده :  1403